Ntah

Posted by rixals ismail



Dah 9 bulan aku wat keje kat puncak alam. Dah lama giler dah. Sebulan hanya sekali masuk office. Tu pun nak sumbit beberapa form or minta tandatangan my manager. huhuhu... Dah lama baru terasa penat.. macam segala tenaga dah habis dah.. walaupun kerje sudah banyak yang selesai, tapi ada lagi yang perlu di habiskan... huhhu bilalah nak habis.... Kepanatan terubat bila lihat ramai pelajar-pelajar (aweks ek... jgn salah faham) kat sini... Segala macam bentuk, segala macam ragam , segala macam wajah, huhuhuhu...... manalah jodoh aku ni x sampai-sampai...awawwaa.. mana tahu dapat yg umur 6 - 7 tahun mude dr aku..awawwawaa.... x pun dapat lecturer yang ehem ehem ehem... yang pakai keta lambang W ke..wakakakkaa......

11 Nak Nyampuk:

Afif said...

Ah memlilih, nak yang muda, lawa dan kaya jer. Blah la lu.

(Kesian Suzen)

noname said...

hahahahah ;D ( sapa suzen ;P )

faeza88 said...

Amboii bujal...Alaa kan byk pilihan dak2 prektikal kat MTSB tu...pilih jer yg mane satu pilihan kalbu hohohoho...

nard elainy said...

hye incik bujal..hehe..kdg2 memilih perlu gak kn..sbb org tu yg bkal jd psgn kita..yg sgup sush sng dgn kita..so, kita la kna pndai pilih..cume jgn la terover kan..hehe

Bujal said...

betul tu cik nadia.. pilihan kenalah ada.. amboi manis je ayat cik nadia tu..... cik nadia dah berpunya ke..awwawawawwawaw.. kalo blm ada yang bertanya...huk hukhuk

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Itik said...

heliza klon menjadi calon pilihan ramai la sekarang nih..apa la Anonymous, heliza klon pun nak berebut ker?

Safuan said...

Bujal dah ramai awek la.. Kat puncak Alam ada 5 orang.. Haha... Tanya Rahman..

Bujal said...

erk....pandailah ko safuan..... ko tu dengki....

Afif said...

Sapuan pun ramai awek jugak, Hajar tu no 9. Biasa la orang kaya, power pulak tu.

Nora said...

"Marriage is not about finding the right person, it is about being the right person"

hoh.. amik ko bubu. aku dah start bermadah lg :p