31 Oktober 2010

Posted by rixals ismail



Semalam tido lambat... balik pon lambat... saje jadi kelawar ajak dia pusing2... bowink duk umah mlm minggu... tengok gelagat manusia kat kay el.. macam ada.. mat2 rempit pon dok sibuk gak nak pusing2 town.. lemas aku dgr bunyi prengggg2 moto.. b4 balik g lepak McD jap.. makan-makan... knp la xde soping complex yg 24jam kat msia nie.. hahha gilo po... kena rampok habis... pagi td plak.. walaupon tido x cukup gi joging.. erkkkk joging kee??? aku jalan je lebey... maklumlah kenderaan berat... ngahhaha... sblom balik .. opsss pekana nasi lemak sambal ayam satu...dah bli siap2 b4 g joging ok... whahaha... mkn kat atas rumput... mcm berkelah plak... balik2 terus tido... penat n kekenyangan... bangun2 baru teringt ken abli sesuatu..adeiii... penting barang tu... sok nak gerak dah... kuatkanlah ati g jusco jap bli... igt nak bli 1 barang je... tp sampai2 je ada sale.. errmmmm hbs gak lah beratus..whahaha gilosss ... mcm pompuan je g soping... ptg ni x tau nak wat pe... penat pun ada... rasa jap2 lg nak g alamanda la plak.. tingin nak bli biq aple... ngeee mana x gemok... buat penat je exercise.. hahah... jom tgk dvd.. layan je pe cite yg ada...

11 Bulan~

Posted by rixals ismail




Sahabatku....
Nafasmu adalah kehidupanku
Jiwamu adalah nadiku
Keluhuranmu adalah penemanku
Senyummu adalah keceriaanku.


19/11/2009 - 18/10/2010 - 11 bulan

Clip Rahman Tunang~

Posted by rixals ismail




Selamat Bertunang.. Tak Lama Lagi Leh Tawenn..


video
29 Mei 2010

huk huk

Posted by rixals ismail



Saya suka tengok jari awek saya... Cantik betul... Sungguh! Sampai takut nak pegang... Bukan takut patah... Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa...



Saya suka tengok rambut awek saya... Cantik betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung... Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak.... Tapi takut nanti terbakar dek api neraka Di suatu hari yang giler forever



Saya suka tengok body awek saya... Cantik betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan dia telekong Supaya mase dia jumpa dengan Kekasih dia Yang Utama Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya. Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye...



Saya sedih tengok awek saya Tak tido, tak makan rindu kat saya... Saya pun macam tu jugak, Ada problem yang sama.. Dia tanya apa ubatnya? Saya pun bagi dia Quran untuk penenang jiwa... Semoga lebih cintakan Nya dari saya...



Saya sedih tengok awek saya Selalu pesan macam-macam kat saya... "Makan, minum, drive elok-elok tau.. Nanti awak sakit saya susah ati bla bla bla bla" katanya... Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu Die tak kata satu apa pun... Berdosanye saya....



Kesimpulannya saya memang sayang dia... Nak jumpa dia giler forever... Yang forever punye forever... Di dunia dan akhirat terutamanya, Janji nak share heaven sama-sama... Bahagia selamanya... Semoga kami saling mengingati, Dosa sendiri pun infiniti... Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni... Semoga kami menginsafi diri... Ya Allah ampunkanlah kami.... Semoga kami dapat bersama selamanya nanti... Amin...