Ada gak mcm ni!!!

Posted by rixals ismail



video

what do you think about this pic.....

Posted by rixals ismail





hahahah lawak tak?????

Kawanku Sakit...

Posted by rixals ismail



Rabu lepas, kawan aku sakit.. sian dia.. demam teruk... mcm kena rasuk pun ada..wahhaha.. mula2 pergi la hospital colombia asia, perhhhh lawa (bangunannya la... nurse hampeh) wakakka... punya la tunggu dan cek darah, suhu semua, then bil ajumpa doktor igtkan kena warded, tp xleh coz bilik penuh... pelik kan... sian safuan... dah la tu kena bayo rm100 sbb x warded xleh lah guna insurans kad yg bayo mahal2 tu....



mana lah doktor ni... lamanyeee


hmmm apa nak jadi ngan aku yea....


hmm solat dulu lah jap...

Then lepas tu cari lah spital lain.. pergi pulak KPJ Hospitalll. aku kua rdulu dr keta tanya ada ke bilik kalo kena wardedm dgn spontan bhgn emergency kata xdok..wakkaakk ramai betul manusia yg sakit kan....

Lepas tu cuba lagi hospital lain. Si safuan dah mengeluh dah ... nak balik..nak balik... dia kata x tahan nak sakit n dah lama menunggu...so pergi lah hospital kpmc.. aku mcm biasa gi tanya dl.. then dia kata ada..itupun single bilik.. bolehlah.. tp nak kena cek kat doktor dulu..kenalah gi wad checkup balik... dah la tunggu dari jam 7.15 hingaaa 8.30 baru doktor datang cek... alasan dorang doktor xde coz ada kes emergency.. bayangkan... hospital yg beso tu.. x kan xde doktor lain yg leh wat cehckup n emergency.. punya lah marah... aku ttp sabar ngan rahman... si afuan asyik merengek nak balik..huh.. mcm budak kecik.. nasib baik demam.. kalo x lama dah kena penampo n tendang..wakakakkaa...... then lepas checkup.. doktor x bg masuk wad.... alasan wad tu tuk kaloa da org lagi worst yg masuk.. nak je marah aku ni.. dah la tunggu bagai nak rak..... nasib ada si man.. leh aku main-main ngan dia...wakakakka...... sian safuan... tp arini dah ok dah..... tp kejap2 kata nak deman. ni xleh la.. tu xleh laaa..... dah behenti merokok laa.... arini si rizal bg sbetang rokok apa jenis ntah hisap plak.. ntah pepe mamat ni... wann aku kutuk ko .. nak marah silakan..wkakakaka









Hmm gambo man xdok....mana ek.. wakkaka sian man.. dia lah yg amik sume shot ni.. coz my phone bongok dah hbs bateri..wakkakaka