Tommy..

Posted by rixals ismail



ni request dr my lit Tommy, suh letak picture2 kawen dia kat my blog... bio meriah sket kowt agaknye .. ke memang asyik la nak nyakat aku suh kawen kawen kawen... alahai.. t aku kawen erk tommy.. ko nak sponser baju kawen aku kan kan kan.. xmo la warna torkos tu.. aku nak warna itam puteh ek ek ek.. kekekke... Selamat Pengantin Baru.. Semoga Berbahagia Ke Anak Cucu.. haa lagi satu.. meh pinjam device ko tu kau nak men Angry Bird la.. sonok plak aku nak men ek ek ek.. kekeke...

video
Nikah Kat Mesjid.. Laju je sebut..