Hari2 Terkahir Rahman ...

Posted by rixals ismail



............bersama budak praktikal..wahahha gimik je tuh tajuk besar.....
Man threat budak-budak tu makan petang.. igt beberapa org je tp yg dtg ke p alam square sume ke tempat kitarang.. meriah suasana beb....





Ni salam bersalaman.. maklumlah hari last budak praktikal jumpa rahman. Next week man dah xde. Cuti kawin...huhuhu. Rahman kat site dah jadi pemarah yang sgt2. Boleh dikatakan tiap-tiap hari dia marahh.. lambat marah, cepat marah x ikut arahan marah... uhuhhuhuu.. pepe pun itu sume asam garam kehidupan kan... So to budak praktikal, jgn amik hati lorrr... Rahman sayang korang semua tu.. cuma x tunjuk je..... Haaa nak tahu x, waktu rakaman ni kalo korang perasan rahman kuar air mata ckit..whahahah.. so sweetttt

9 Nak Nyampuk:

miszundercover said...

ya Allah.. punye la pemalunye dak rahman ni.. mcm tak pakai baju pulak dah hoho ...

Bujal said...

hahaha dia mmg pemalu... that day kan sume org2 yg kat tempat mkn tu pandang rahman..whahahaha... nasib x nyanyi lagu perpisahan...

zai said...

mmg rahman pemalu gila2...ape yg penting zai jemah ttp comel wlpn dimana ia berada.kan bujal kan....

Raikonen said...

bile dia kawin plak?tak ade kem kad kawen pun..dengan sape?

Bujal said...

Raikonen tu rahman lah tu..wahahah

jUst mE mYsElF n I said...

Bestnyer...I nak jgk hari terakhir supaya ader org sambut n mkn byk2

JsyHemSem said...

Aik? Rahman pun berenti jgk dah Lau pun berenti? Jamuan takde ke?

along said...

waaa.. semua olang mau berenti ka.. mati la kalau mcm ini.

nard elainy said...

waa....soo jambu la itu rhmann...